Telefon: SE K800i + sandisk 2gb
Sieć: Play Pomógł: 12 razy Wiek: 19 Posty: 80 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Częstochowa
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 16:05 BenQ siemens EF 81 - nie wlancz sie
witam, przestal mi nagle dzialac ww. telefon... stało sie to nagle i wogole sie nie wlancza. kabel tez go nie wyczytuje, tylko po podlaczeniu do ladowarki pokazuje sie logo benQ i nic wiecej... wiecie co moze byc nie tak?? i czy dam rade to samodzielnie naprawic?? z gory dzieki za pomoc, PZDR
Telefon: siemens
Sieć: Orange
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 21:15
Jeżeli telefon nie upadł pozostaje ci zaktualizować softa tylko nie wiem jaki masz kabel ale podejrzewam że zwykły a do tego lepszy byłby DCA-100 na usb nim wszysko zrobisz począwszy od wgrywania do telefonu dzwonków,softa po wgrywanie ff
Telefon: SE K800i + sandisk 2gb
Sieć: Play Pomógł: 12 razy Wiek: 19 Posty: 80 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Częstochowa
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 08:55
ostatnio okazało się, że telefon już nie pokazuje loga jak ładuje, a bateria po zmierzeniu miernikiem pokazuje, że jest rozładowana... a wcześniej była załadowana na maxa. czy możliwe, że bateria siadła ???
[ Dodano: Czw Lis 12, 2009 21:04 ]
w serwisie powiedziano mi ze to bateria, potem zmierzyłem ją miernikiem, i wychodzi że jest zepsuta... kupiłem nowa na alledrogo, i zobaczymy co będzie po wymianie
[ Dodano: Pon Lis 16, 2009 14:34 ]
właśnie otrzymałem baterie telefon się zaczął włączać ale przy logu benq-siemens ładuje się, i co okj 5-10 sekund logo zanika i pojawia sie ponownie... co mu teraz jest ??