Wysłany: Pią Lut 15, 2008 00:19 brak sieci/karta nieaktywna
Nie wiem czy dałem to dobrym temacie ale dobra.
Więc mam taki problem:Nie mogę wysyłać sms-ów,dzwonić,uzupełnić karty.Piszę,że "Logowanie się nie powidło,spróbuj wybrać inna sieć",Jak wybiorę mu dobrą sieć to jest dalej to samo.Zadzwoniłem do gostka z Plusa i mi powiedział,że karta mogla ulec zniszczeniu i koszt takiej karty sim to 12 zyla.Dobra pojechałem do salonu,zapłaciłem i dostałem nową sim.Laska powiedziała,zę po północy powinna być aktywna.Mija północ.Sprawdzam i co??I dupa.To samo.Sprawdzam nad ranem.Dalej to samo.Nie wiem co mam już robić.Nie wiem czy jest to problem w tym,że zapomniałem uzupełnić kartę i doładowałem ja 2 dni po terminie??Ale chyba by nie blokowali karty przez to??!!Proszę o pomoc,bo ja nie wiem naprawdę co robić.Jak by co to mam Huawei U120 tzw."Plusfon".Karta była sprawdzana nawt na innych telefonach.
Kiko Administrator
Telefon: K700i K770i
Zaproszone osoby: 1
Sieć: Era, Heyah
Karta Pamięci: 256MB
Imię: Paweł Pomógł: 182 razy Wiek: 20 Posty: 2217 Piwa: 53/1 Skąd: Kraków/Bochnia
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 00:34
Mondeo, jeśli masz z czego to zadzwoń do BOK-u i powiedz im jak sprawa wygląda bo może ci karte zablokowali
Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 24 Posty: 693 Piwa: 17/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 09:28
Mondeo, na takie pismo się czeka miesiąc, po pierwsze jeżeli karta sim się uszkodziła to powinni Ci ją wymienić za free (masz chyba mix co ??) a jak coś to nawet do 48 godzin się czeka żey karte aktywowali.
bercik-2000, zadzwoniłem do BOK-u i mi powiedzieli,ze karta została zablokowana xD
Muszę jechać do głównego przedstawiciela Plusa w Poznaniu i wyjaśnić to.Tak mi powiedzieli w BOK-u.