Witam!
Mam problem, który telefon wybrać Nokie 6500s, czy E51. Najbardziej w telefonie interesuje mnie, aby była duża pojemność na muzykę i smsy, bateria oraz poddatność na uszkodzenia(bo moje telefony lubią mieć przygody:))
Telefon: Nokia N70
Sieć: PlusGSM (Simplus)
Imię: Mateusz Pomógł: 43 razy Wiek: 19 Posty: 374 Piwa: 22/3 Skąd: Złotoryja
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 11:37
Zależy do czego Ci ten telefon potrzebny. Jeżeli chcesz mieć telefon z różnymi fajerwerkami i przydatnymi aplikacjami to oczywiście e51. A jeśli telefon ma tylko dzwonić i pisać smsy, od czasu do czasu zrobić jakieś zdjęcie to po co przepłacać, 6500 wystarczy do tych czynności
Maiłem oba, niestety E51 tylko 3 dni... wieszał mi się i nie czytał karty ale to pewnie odosobniony przypadek ;p teraz mam 6500 juz pol roku.. zdjęcia jak na 3.2mp robi bardzo fajne, muzykę gra dobrą... i bardzo dobrze się piszę na nim smsy i rozmawia w E51 przeszkadzały mi przyciski nawigacji zbyt blisko siebie więc jesli kozystasz duzo z chodzenia po menu itp to o niebo lepiej rozmieszczone przyciski są w 6500.. ja posiadam akurat slide.. nie wiem jak w solid ale pewnie takze lepiej niz e51