Telefon: Avila, E50, K700i, K770i
Sieæ: Era
Karta Pamiêci: 2GB
Imiê: Piotr Pomóg³: 12 razy Wiek: 19 Posty: 193 Piwa: 21/19 Sk±d: Mochle
Wys³any: Pi± Sie 15, 2008 22:36 [K750i] bia³y ekran
Witam.
Mam problem z moim k750i. Od kilku miesiecy sie mecze, no ale moze ktos wie...
Mam bia³y ekran w telefonie... ca³y telefon dziala tylko wlasnie wyswietlacz jest bia³y...
My¶le ze uszkodzony jest kontroler, poniewaz na innym wyswietlaczu jest tak samo.
Ktos wie jak to mozna naprawic?
nie mog³o siê samo zwarcie zrobiæ
ja bym wgra³ dla pewno¶ci czystego softa jakiej¶ sieci bo mia³em identyczny problem z tym samym modelem kilka dni po wgraniu patcha na sms
uk³±d D2200 mozesz ewentualnie podgrzac delikatnie uklad z drugiej strony plytki, ale uwazaj zeby Ci kulki nie wyplynely bo mozesz miec po telefonie i duzo straci na wartosci
uwa¿aj bo on jest klejony nie lutowany
Mr. Eko, tak stopniowo zacznij od 40i delikatnie do góry do max chyba 120 stopni nawet mniej bo zaczn± elementy odp³ywaæ najllepiej to zrób tak we¼ lustro po³ó¿ na stole grzej od drugiej strony i patrz w lustro najlepiej robiæ z kim¶ ¿eby sprawdzi³ czy cyna pod uk³adem siê podtopi³a
Klaudia Nowicjusz
Telefon: Sony Ericsson K550i
Sieæ: plus
Karta Pamiêci: 1GB
Imiê: Klaudia
Wys³any: Sob Mar 13, 2010 19:41
Najprawdopodobniej z telefonem nic nieda sie zrobic poniewa¿ moj brat mia³ w³a¶nie ten model i z wy¶wietlaczem zrobilo sie tak samo . Chyba ze wymieniæ wy¶wietlacz i zobaczyæ co sie stanie je¿eli nic to telefonu nieda sie naprawiæ .
[ Dodano: Sob Mar 13, 2010 20:04 ]
Sprawd¼ czy to nie wina czego¶ innego.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach