curly08 Nowicjusz
Telefon: SE W580i
Sieć: Orange
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 09:37 problem z karta memory stick
jakis czas temu wszystko co mialam w telefonie (SE W580i) zostalo samoczynnie skasowane tzn. zdjecia i wszystkie sciagniete pliki np. dzwonki,
chcac zrobic zdjecie wyskakuje mi komunikat Wloz karte Memory Stick lub w ustawieniach aparatu wybierz Zapisz w telefonie, dodam ze zadnej karty nie wyjmowalam z telefonu, nigdy go nawet nie otwieralam - co sie moglo stac? Czy mozna jeszcze odzyskac poprzednie zdjecia i dzwonki? Czym sie rozni zapisywanie w telefonie od zapisu na Memory Stick? help
Kiedyś miałam ten sam problem.Wyłączyłam telefon,wyjełam baterie,kartę pamięci.Odczekałam chwię i spowrotem wsadziłam kartę pamięci i baterię.Włączyłam telefon i wszystkie pliki wróciły.A co do zapisywania zapisywanie na Memory Stick różni się od zapisywania w telefonie tym,że jeśli zapiszesz coś na Memory Stick,po wyjęciu jej z telefonu plik nie będzie widoczny.Jeśli zapiszesz w telefonie plik po wyjęciu karty zostanie w telefonie.
[/list]
_________________ Bez komórek kontaktowanie się było by do DUPY!