xxWeronisiaxx Nowicjusz
Telefon: Sony Ericsson T280i
Sieć: Era
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 12:29 Problem z SE T280i
Hej od wczoraj mam telefon SE T280i. Mam na nim foty ale jest mały problem- nie ma on kabla USB. Chciałabym wgrac zdjecia na kompa a z kompa jakies obrazki. Słyszałam ze jest jakis program na komputer zeby za pomocą Bluetooth połączyc z komputerem i przgrywac obrazki. Jesli znacie jakis program to pomózcie wklejcie linki zebym mogła go pobrac....Nie wiem czy był juz taki temat ale jestem tu nowa i potrzebuje szybko odpowiedzi.....
xxWeronisiaxx Nowicjusz
Telefon: Sony Ericsson T280i
Sieć: Era
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 16:49
Dzieki
[ Dodano: Sob Gru 27, 2008 18:10 ]
No mam juz ten program tylko teraz jak tel połączyc z kompem.....napiszcie jakąś instrukcje krok po kroku co i jakj bo juz sama nie wiem
[ Dodano: Sob Gru 27, 2008 22:57 ]
Jest tu kto?
Co ma dalej robic? Zainstalowałam ten program ale jak daje Włącz bluetooth to pisze: Nie mozna uruchomic Bluetooth. Nie odnaleziono urządzenia Bluetooth.
To co ja mam robic?
[ Dodano: Sob Gru 27, 2008 22:57 ]
Co ma dalej robic? Zainstalowałam ten program ale jak daje Włącz bluetooth to pisze: Nie mozna uruchomic Bluetooth. Nie odnaleziono urządzenia Bluetooth.
To co ja mam robic?