Poprzedni temat «» Następny temat
Obsługa odtwarzacza muzycznego w N73 ... pomocy.
Autor Wiadomość
Uki 
Nowicjusz

Telefon: N73
Sieć: Plus
Karta Pamięci: 2gb
Imię: Uki
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 08:31   Obsługa odtwarzacza muzycznego w N73 ... pomocy.

Witam.
Od niedawna jestem posiadaczem N73.Niestety nie posiadam instrukcji do niego i to jest problem.Zakupiłem ten telefon głownie do słuchania muzyki ale mam problemy z przysłaniem muzyki i tworzeniem list odtwarzania. Myślałem że jakoś intuicyjnie sobie z tym poradzę ale kończy mi się już cierpliwość.Może ma ktoś jakiegoś linka lub podeśle krótką instrukcje obsługi i tworzenia list odtwarzania?
Niby coś mi się udało przesłać ale robi mi się taki bałagan na telefonie że nie wiem co gdzie jest.Nie wiem czy lepiej korzystać z PC Suite czy lepiej traktować go jako dysk wymienny i przenosić dane na kartę pamięci (tak zrobiłem ale potem nie wiem jak z tych folderów zrobić listę odtwarzania).
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam

ST Seba TD 
Stały Bywalec

Telefon: Samsung Pixon M8800
Sieć: Plus GSM
Karta Pamięci: MMC 2GB
Piwa: 5/13
Ostrzeżeń:
 1/4/5
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 09:56   

nie wiem jak jest w N73 ale ja w N70 robię tak:

1.Menu->Galeria->Utwory->Wszystkie Utwory(czekam aż załaduje i otworzy,bo to 2GB :/ )-> Wybieram pierwszy utwór a potem już leci następny.
To jest chyba najlepsze rozwiązanie.
2.Nie używam PC Suit,bo zanim prześlę muzykę lub film na kartę pamięci to w tym czasie zdążę iść do łazienki za potrzebą a jak wrócę to dalej jest nie przesłane.dlatego najlepiej mieć do tego celu Czytnik kart pamięci(koszt ok.20 zł.) i przesyłać pliki na kartę pamięci.

Odpowiedz do tematu