Speed1111 Nowicjusz
Telefon: SE K750i
Sieć: Era
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 21:33 SE k750i problem z internetem
Kupiłem ten telefon z blokada ery i mam taki problem, że internet mi nie działanie nie wiem dlaczego. Nie jestem obeznany z telefonami, bo zawsze miałem stary bardzo model. O to błąd jaki się pojawia
Błąd: brak dostępu do sieci. sprawdź, czy jesteś w zasięgu sieci, masz aktywna usługę danych i poprawnie skonfigurowany telefon więcej info www.blueconnect.pl bądź skontaktuj się z biurem obsługi klienta error t 120
Na stronie ery w najczęściej zadawanych pytaniach wykonałem wszytki sposoby i nie działa, albo mogłem zile je wykonać.
wiligracz Początkujący
Telefon: iPhone 3G
Sieć: ORANGE Pomógł: 1 raz Posty: 30 Piwa: 3/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 21:54
Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne telefonu i od nowa wszystko z netem ustawic, powinno działać bo kiedyś miałem podobny problem.
Speed1111 Nowicjusz
Telefon: SE K750i
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 22:38
właściwie, to nie mam pojęcia jak to zrobić xD. to co pisało tan na www o jedynie kod do wpisania albo zadzwonić do posługi klienta, ale jeden czy drugie na to samo wychodziło.
Gela Nowicjusz
Telefon: se k660i
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 19:15
Najlepiej to zadzwoń na biuro obsługi i poproś o odblokowanie internetu w telefonie lub idz do salonu ery i tam Ci powinni odblokować.
Pzdr!