do W800i można wgrać soft z:
- D750i - nie ma to najmniejszego sensu
- K750i - tracimy odtwarzacz WALKMAN, zyskujemy lepszy sterownik aparatu (5.3). Jednak wgranie tego softu też nie ma sensu, ponieważ sam sterownik aparatu można dograć do oryginalnego softu z W800i, a nie tracimy przy tym WALKMANa
- W700i - zyskujemy bluetooth 2.0, tracimy natomiast autofocus.
Czyli nie ma sensu wgrywanie softu ale potrzebuje wgrać jezyk polski do tel bo niemam i czy mógłbyś mi podać link czy cos żebym mogł go ściągnąc bo zapewne wgrywanie jest takim samtm sposobem jak wgrywałem softa itd do w810i ktorego mialem wczesniej ?? jesli nie to prosze o instrukcje ?? to jest costumizacja czy cos takiego . I jeszcze pytanko co do zmiany tekstur walkmana to czy moge wgrac tego samego patcha co do w810i bo takiego wgrywałem a potem tworzyłem w folderze "inne" (other) folder gfx i tam wrzucałem skiny tzn cały jego wygląd ?? Ale najbardziej mi narazie zalezy na zmianie języka ?? Prosze o pomoc
Telefon: lg cookie
Sieć: orange
Imię: Tomek Pomógł: 48 razy Wiek: 17 Posty: 662 Piwa: 19/40 Skąd: GarwoLin
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 21:06
Chymek1234 napisał/a:
I jeszcze pytanko co do zmiany tekstur walkmana to czy moge wgrac tego samego patcha co do w810i bo takiego wgrywałem a potem tworzyłem w folderze "inne" (other) folder gfx i tam wrzucałem skiny tzn cały jego wygląd ??