Witam mam problem z siemensem S65 ;/ wymieniłem mu ikonki działały bez zarzutu po tygodniu wyłączył sie i dopiero po 2 tyg się włączył lecz po włączeniu muli go niesamowicie i nie działa czerwona słuchawka musze wcisnąć ją razem z 3ką dopiero wtedy działa i gałka w prawo tez nie najlepiej sie sprawuje proszę o pomoc na maila lub gg ;//
3226263 lub thumbik@gmail.com z góry dziekuje ...
Kiko Administrator
Telefon: K700i K770i
Zaproszone osoby: 1
Sieć: Era, Heyah
Karta Pamięci: 256MB
Imię: Paweł Pomógł: 182 razy Wiek: 20 Posty: 2217 Piwa: 53/1 Skąd: Kraków/Bochnia
hmm mam 580300_rus cos takiego niby winswup z softem v58 polski czy to by pomogło ?? kablem serwisowym oczywiście czy jakos inaczej sie wgrywa soft ??? http://forum.siemensiak.pl/viewtopic.php?t=9310 ?? tak ??
Softy najlepiej zgrywac przez kabel,a co do tego linka(linku) to ta metoda jest dobra,tylko że najlepiej poszukac jakiegos nowego softu w sieci.
U naszych czeskich sasiadów na stronach poswieconych siemensom(typu siemensmania.cz)znajdziesz softy w dziale download
(jezli podawaniem linków na inne fora złamałem regulamin to całkiem nieświadomie i proszę o nie przydzielanie warna-to do wszystkich którzy mają"moc"na tym forum :p
Telefon: SE K800i
Sieć: Heyah Pomógł: 23 razy Wiek: 21 Posty: 248 Piwa: 10/10 Skąd: 53°56'N 21°14'E
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 14:10
simon-san napisał/a:
Softy najlepiej zgrywac przez kabel
a znasz jakis inny sposob??
thumbik, jak wgrasz winsupa to ikonki chyba sie nie zmienia bo winswup zmienia tylko firmware a nie system plikow. wiec polecam fullflash