Wysłany: Nie Lut 25, 2007 14:13 Test Telefonu Cx65
Troche informacji ogolnycz o telefonie
OGÓLNE
System GSM 900, GSM1800, GSM1900
Wysokość (mm) 108
Szerokość (mm) 46
Grubość (mm) 18
Waga (g) 90
Akumulator litowo-jonowy (LiIon)
Akumulator (mAh) 750
Czas czuwania wg producenta (h) 300
Czas rozmów wg producenta (min) 330
Wyświetlacz 65 tys. kolorów
Wyświetlacz (param.) 132 x 176
Wyświetlacz dodatkowy Nie
Wyświetlacz dodatkowy (param.) -
Alarm wibracyjny Tak
Dostępna pamięć (MB) 11
Złącze kart pamięci nie
Karta pamięci w zestawie (MB) -
Wymienne obudowy Tak
DANE
IrDA Tak
Bluetooth Nie
CSD Tak
HSCSD Nie
GPRS Class 10
EDGE Nie
WiFI Nie
WAP 2.0
i-mode Nie
Aparat fotograficzny Tak
Aparat fotograficzny (param.) 640 x 480, zoom, nagrywanie filmów, samowyzwalacz, liczne efekty
PDA Nie
PDA (param.) -
WIADOMO?CI
Słownik SMS T9
Długie wiadomości Tak
SmartMessaging Nie
EMS Tak
MMS Tak
Klient e-mail Tak
OPROGRAMOWANIE
Java 2.0
Kontakty w telefonie Tak
Profile Tak
Kalendarz Tak
Lista zadań Tak
Notatnik Tak
Zegarek Tak
Budzik Tak
Stoper Tak
Minutnik Tak
Polifonia Tak
Polifonia (param.) 40 głosów
FUNKCJE GŁOSOWE
Wybieranie głosowe Nie
Dyktafon Tak
System głośnomówiący Tak
Radio Nie
Odtwarzacz mp3 TAK(poprzez patche)
Wideokonferencja Nie
Teraz troche moje zdanie
Ogulnie bardzo ciekawy telefon 0 problemow ma wiele zastosowanie np.
Moze posluzyc jako kamera internetowa
Dosc dobra jakosc zdjec
Mozna jeszcze o nim powiedziec nie ma tendencji do zawieszania sie ma spora mozliwosc rozbudowy poprzez patchowanie bardzo latwy w obsludze wiele funkcji latwy dostep do wszystkiego bardzo fajne gorne podswietlenie ktore swieci w rytm muzyki mozliwosc dolaczenia wielu gadzetow takch jak flash do telefonu odtwarzacz mp3 latwa dostepnosc czesci serwisowych no i niska cena jak na taki telefon
Bardzo przyjemna klawaitura do pisania sms wogule sie telefon podczas tej funkcji nie przywiesza jak inne ma duze mozliwosci techniczne
Telefon zewnetrznie prezentuje sie bardzo ladnie glownie przykuwa uwage ksztalt tego telefonu
Kupujac telefon nie znajdziemy w nim nic ciekawego ladowarka,bateria,instrukcje i karte gwarancyja ale to nie jest wazne jak patrzec na zalety techniczne i mozliwosci owego telefonu
Tutaj zamieszczam ogolny wyglad telefonu:
No i przykladowe zdjecia wykonane telefonem:
Jak sa jakies uwagi to prosze sie wypowiadac
A to zdjecia mojego siemensa po pol roku uzytkowania ma zmeinona obudowe na przezroczysta
Telefon: Sony Ericsson K530i + SE W910i
Sieć: era-abonament, orange-na kartÄ
Karta Pamięci: 1 i 1 Pomogła: 1 raz Wiek: 36 Posty: 98 Piwa: 6/2 Skąd: warmia i mazury
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 17:37
-wygląd dosc ciekawy. Kiedys to były telefony,mój pierwszy tel. to właśnie siemens. Teraz jakoś niestety spadła. (To moje zdanie oczywiscie.)
Telefon: Samsung e250
Sieć: Orange Pomogła: 26 razy Posty: 47 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 09:17
Jak na telefon za taka cene zdjecia sa naprawde rewelacyjne dodam jeszcze ze bateria jest bosko wytrzymala...mam ten telefon juz ze 3 lata(w dodatku kupiony z drugiej reki) i bateria spokojnie trzyma 2 dni a nie byla wymieniana....klawisze tez wytrzymale i wygodne biorac pod uwage moje zamilowanie do pisania SMSow...Ekran duzy wyrazny, tylko w sloncu kompletnie nic nie widac...polifonia dobra, dyktafon dupny (w sumie nagrywaja sie same szumy i trzaski). Dla porownania dodam kilka zdjec jakie sama nim zrobilam:
_________________ "Cisza jest najpiękniejszą muzyką, szum myśli - jej orkiestrą"
NOwy widzialem na wyspece Heayah za 549 zl a na allegro kupilem za 150 i w stanie idealnym zadnej ryski nie bylo mialem farta ale do 200 zl kupisz go jak poszukasz